PROGRAMA BOTIGA AMICA #fembarri

Fomenta el comerç de barri

Amb el programa que proposem tots ens beneficiem de fomentar el comerç del barri. Els teus clients podran cuidar de la seva salut obtenint un xec de 30€ per gastar al teu comerç.

Recomana als teus clients els nostres serveis i podràs tenir recompenses immediates.

CASI TOT PER CASI RES

Mai una assegurança mèdica havia ofert tant, per tan poc.
Protegeix la salut de la teva família (fins a 8 membres)
amb DKV FAMEDIC per només 25,5€/mes

Venciment de l'assegurança de la llar

Ofereix als teus clients passar per la nostra oficina amb el flyer que tens a la botiga per assessorar-se en els preus de la seva assegurança de la llar. Si finalment la contracta et beneficiaràs de 30€ en comissió i 30€ en el consum del teu client.

Começar a cuidar la seva salut

Amb les pòlisses DKV els teus clients podràs començar a gaudir de la sanitat privada des de 25,5€/mes i descobriran totes les avantatges de comptar amb la tranquil·litat d’una assegurança de salut que cobreixi les seves necessitats.

Activistes de la salut

Participa en una gran cosa

Amb DKV Famedic, estàs contribuint amb el projecte “Agentes solidarios“. Som agents d’assegurances unides per construir un món més just, saludable, humà i sostenible.

Llámanos GRATIS al

911175471 / 930369695

O si lo prefieres, te llamamos nosotros

    Teléfono

    Acepto la Política de Privacidad

    Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios, ofrecerle ventajas y adecuar la publicidad a sus preferencias mediante el análisis de los hábitos de navegación. Más información en    Política de cookies
    Privacidad